torsdag 15. november 2012

Tilbake til Delhi

Vi har ikke for vane å sløse med tiden på denne turen, så 06.30 var koffertene pakket og sto klar i resepsjonen.
Halve dagen oppholdt vi oss i bussen, på vei tilbake til Delhi, ca 30 mil.

Da vi kom ned fra fjellet og begynte å sluke mil på slettene, måtte vi stoppe ved tre togoverganger og vente på passerende tog, snakk om dårlig timing.... Men, da nytter vi tiden til å ta bilde av de som måtte være i vår nærhet 😃

Lunsjen hadde vi på en plass som het Bikanerwala. Her var det indisk buffe. Kjenner det skal bli godt med litt mindre krydret mat snart...!

Etter å ha kjørt en stund, passerte vi over Ganges. Det virket som det var full aktivitet med folk og båter, både på og langs elven.

Vi ankom Delhi 15.30, en og en halv time før vi hadde beregnet! Vi sjekket inn på YWCA, og var raskt klar igjen for en kjapp bytur. En og en halv times bytur fikk blodsirkulasjonen i gang igjen, etter en dag i bussen.

Vi Skulle spise middag på et flott hotell i kveld. Shangri-La's Hotel, som lå i gangavstand til vårt hotell. Dette var luksus! WOW! Her måtte både vi og våre vesker gjennom sikkerhetskontroll.

Inne i foajeen var det flotte lysekroner, som var rene kunstverk i seg selv. På gulvet var det et bilde av en påfugl, som er Indias nasjonal fugl. Bildet var laget av farget ris! Flotte store blomsterdekorasjoner,med gule liljer, var plassert over alt.

Kveldens meny var buffe med alt hva en kunne ønske seg. En avd med forretter, hvor det var flotte salater, frukt og div brød. Hovedrettene var inndelt i vestlig og indiske retter. Tror de fleste gjorde reint bord blant biff, fisk, grønnsaker og poteter. Det var bare fantastisk godt!
Dessertbordet var like lekkert som det smakte godt! Sjokoladekaker, iskrem, desserter og småkaker gikk ned på høykant!

Det ryktes fort at toalettet var litt lukseriøst, og verd et besøk. Vi har ikke vært så godt vant oppe i fjellene, så de fleste satte pris på en tur innom lady's room, før vi ruslet tilbake til vårt hotell. Det ble tidlig kveld i dag også.



Ingen kommentarer: