onsdag 7. november 2012

Møte med HC-damene

I dag, etter morgensamlingen, fikk vi endelig møte HC damene. Det var et sterkt møte! Å se disse damene lage de kortene vi selger hjemme var rørende. Det å se dem sitte på gulvet i små rom og se dem klippe, sy, og lime disse små detaljene på kortene gjorde sterkt inntrykk. Vi fikk hilse på de damene vi har hatt i hjertet før denne turen, og det var som om kontakten var der med en gang!

Vi delte oss inn i grupper, noen norske og noen HC damer. Noen lærte bort hekling, brodering, strikking, toving og andre var rådgivere i fht nye kort og smykker. To norske frisører tok seg av hårklippen til de damene som ønsket det. For en flott gjeng!

Lunsj i huset til Lone. Ingrid, Rut og hushjelpen hadde ordnet en fantastisk lunsj! Vi har det jammen bra her. Blir så utrolig godt ivaretatt på alle måter!

I 16-tiden var vi klar for hjemmebesøk hos makkeren til Lone. Fantastisk å få komme på fest hjem til en indisk familie. Magny, æresgjesten, fikk det ærefulle oppdraget med å tenne oljelampene i stua. Det var indisk middag/snacks på terrassen og bålkos! Etterhvert ble det for kaldt ute for de fleste, så vi trakk innomhus foran gassovnen. Det er utrolig så kaldt og rått det blir på kveldene her.

Lone og Grete tok kveldsvisitten og delte ut medisiner for det meste... Håper alle våkner opp i morgen tidlig.

Ingen kommentarer: