mandag 12. november 2012

Nainital

I dag er det Divali, lysfest! Men, feiringen starter ikke før i kveld. Vi forlater vår landsby oppi fjellene, og setter kursen mot Nainital. Vi kjørte nedover en flott dal, hvor de dyrker ris, hvete og bønner (sesongvis) i terrasser oppover hele fjellsiden. Et bredt, men nesten tørt elveleie snirklet seg nedover. Da vi hadde kjørt nedover en stund, kjørte vi opp en ny fjellside, og kom inn i byen Nainital.
Det første som møtte oss, var en flott innsjø.Idyllisk plass! På vei inn mot sentrum var det flere boder hvor de solgte fyrverkeri, blir nok "goe gang" i kveld!

Vi sjekket inn på Fairheavens Hotell, og følte vi gikk rett inn i den engelske kolonitiden! Staselig hotell-bygning, med en flott hage på framsiden. Vi tok en kaffe/te pause i hagen, før vi ruslet ned i byen.

Første stopp var en butikk med Tupperware.Noen hadde forhåndsbestilt varene, og kunne bare gå inn og kjøpe ut en god del plast.... Igjen, det er utrolig hva denne gruppen med damer klarer å handle!

Lunsj på Embassy restaurant, med klassisk indisk mat.

Så var det på ny å slippe damene løs blant bazarene. Denne gangen var det et Tibetansk marked som fikk økt omsetningen 😃

Tilbake på hotellet tok vi gruppebilde av gjengen, før vi gjorde oss klar til å feire Divali.


Ingen kommentarer: