søndag 5. juli 2015

Family Camp Part 3

Familieleiren er over. Den siste dagen av festen tok helt av. Du skulle vært der da barna sang Let the love flow.

Som vanlig var det opp til risfrokost klokka 7. Det kjentes et behov for noe annet, men alternativene var få. Så og si alle de 247 deltakerne og lederne stilte opp fikk sitt blikkbrett med plass til litt suppe, et kyllinglår og ..... ris. 

Dagen gikk raskt videre til undervisning for barn og voksne hver for seg. Barna forberedte seg på tidenes overraskelse til foreldrene, mens de voksne fikk utfordringer knyttet til å gjenreise murene for familien og landet sitt. Et stort kart over Kambodsja ble lagt utover gulvet, vi voksne stod rundt og bad Gud gjøre godt for landet. Det tror vi skjer. 


Så kom "ryggfryseren". 

Inn i salen kom barna på rad og rekke i blå t-skjorter med påskriften Jesus is my Superhero. Alle fikk plass på scenen sammen med lederne sine. Så sang de Jesus, you are my superhero. Det var god trøkk. Men det tok helt av da de hoppet og danset til Let the love flow. Da kjentes en følelse av stor takknemlighet til det vi har fått være med på. Og foreldrene filmet akkurat som de ville gjort i Norge.

Til slutt ble fallskjermen strukket ut, og alle mann alle tok plass under. Vi bad om velsignelse og beskyttelse over hver og en, om at beslutningen om endring må settes ut i livet, når de kommer hjem.
Teamet er slitne, trøtte og fornøyde.
Det var ikke mange hoder å se i bussen på vei til Phnom Penh. Alle forholdt seg rolige, gjenopplevde, koblet av og samlet nye krefter.

Ingen kommentarer: