fredag 16. juni 2017

Forventninger om varme

Det er ikke til å komme unna. Håpet om varme ligger der, særlig fordi vi skal bevege oss i nærheten av ekvator.



Varme er så mangt. Når vi reiser til Kambodsja, så har vi forventninger om å oppleve det langs tre skalaer.

Vi håper på sol. Etter en våt vinter, og ganske kald vår og forsommer, er det ikke til å stikke under en stol, at solens varme skal gjøre godt for bleike, kalde og stive kropper. Værmeldingene for Kambodsja forteller om utsikter til ca 35 grader og opplevd temperatur på ca 50. Det skulle holde. Sol og varme i den betydningen skal det bli nok av.

Når vi kommer til Kambodjsa møter vi mange mennesker. Vår opplevelse er, at mange av dem er smilende, varme og imøtekommende. Der møter vi venner. Med noen av disse har vi dype vennskap og gode relasjoner. Den varmen gjør noe med oss. Det er ikke uten grunn vi reiser igjen og igjen.

Du har kanskje lest før på denne bloggen, at opplegget vårt er blitt snudd opp ned og trill rundt flere ganger på ulikt vis i løpet av denne våren. I tillegg har vi sett at nære medarbeidere ikke har mulighet til å stå sammen med oss i arbeidet i år. Det har vært kamp. Noen har oppmuntret oss med, at det må bety at det er noe viktig som skal skje i år. Kanskje vi dette året får oppleve Guds varme på en spesiell måte? Tenk om budskapet vi kommer med kan smelte hjerter. Det blir mange muligheter for det. Først på samlingen for ledere, deretter på familieleir og familiedager, og til sist på godhetsaksjonen. 

Nå er det slik, at Skaperen kan gi varme på alle disse 3 områdene. Han kan sende sin varme, til det beste for sine skapninger.

Nu kjør vi!

1 kommentar:

Ruth Iren sa...

Ønsker dere en flott tur og Guds velsignelse på tur og tjeneste🌹🌹🌹