lørdag 24. juni 2017

Smil

Denne dagen har hatt mye smil med seg. 

Det startet tidlig. Ut av en alt for hard seng i det første fly gled over hotelltaket. Vi bor rett under innflygningen til Phnom Penh International Airport. Etter frokosten, en stående buffet på hotellrommet, ventet bussen på at vi skulle finne plassen vår. Skal love at den bussen ble full før den kjørte oss kilometeren til bibelskolen.


A'mor satte i gang med undervisning om forskjelligheter mellom menn og kvinner. Tror noen av damene tok budskapet om mennenes "nothing box", litt mer usikker på mennene... Det var god stemning under sesjonen. Forskjelligheter er ikke truende, så lenge en vet om dem. Og budskapet om forskjellen mellom en kontrakt og en pakt ble tatt i mot med bekreftende mhmm gjennom salen.




Resten av Team Dysthe og Team Kambodsja 2017 jobbet på barnegruppene, og de melder også om god stemning og høyt lydnivå. Alt er slik det skal.



Etter en lengre pause og en enda lengre familiesamling, ble det kambodsjanske leker, og smil til M'ens polariode kamera. Alle familiene fikk med seg et fotografisk minne om at de har vært på leir i år. Det var god stemning. Slik det skal være.






Kvelden ble avsluttet med en ny undervisningsbolk, med påfølgende gruppesamtaler. Det ble noe å tenke på; hvordan skal vi Fight for the children? Hvordan kan jeg leve, for å vise barna den veien som er den beste?


Folk viser at de har det bra på leir. De smiler og godlyden sprer seg over området.

Ingen kommentarer: