fredag 10. juli 2015

Dream team

Teamet vårt er spredd for alle vinder igjen, i nord og sør, vest, og vi fortsatt langt øst.



Selv om vi nå er langt fra hverandre, og kanskje aldri kan møtes som helt team igjen, må det markeres her, at dette var en suveren gjeng. 

Det var en utfordring at vi ikke hadde vært samlet før vi reiste. Men denne gjengen viste en enorm vilje og dyktighet i å være fleksible. De kastet seg ut i oppgaver og relasjoner de ikke hadde fått forberedt seg veldig lenge til. Som for eksempel vårt førtse oppdrag - familiedagen i Takeo.

6 av teamets medlemmer ankom dagen før vi skulle reise dit, men ble med på drama, leker og opplegge for barna, vel vitende om, skal dette bli bra, må alle bidra.

Alle deltok i praktsike oppgaver i forbindelse med godhetsaksjonen i slummen også. Da 2 og 1/2 tonn ris skulle pakkes sammen med salt og sukker, og skoleuniformer og t-skjorter skulle i sine poser, så bidro alle mann sammen med de kambodsjanske studentene. Og selve aksjonsdagen var alle opptatt av å se og bygge relasjon til enkeltmenneskene vi møtte. Det var veldig flott å se.

På leiren, med 54 familier og 250 stykker totalt, bidro teamet med hele seg. Mange var fordelt i barnegruppene og andre underviste de voksne. En kan lett si det var krevende å være på leir på grunn av varmen, maten - med rismåltid 3 ganger hver dag - stadig endringer fra vårt planlagte opplegg og kulturforskjeller. Men teamet reiste seg hver gang og tok ansvar, for å dra det i land.

Håpet vårt er at ingen er avskremt fra å delta på team igjen. Deres forbilledlige holdninger og innsatsvilje skulle vi unne mange å se på nært hold.

Så, kjære Team Kambodsja 2015, takk for suveren innsats. Det har vært en sann glede å jobbe sammen med dere, for noe som er større enn oss selv.

Ingen kommentarer: