mandag 19. november 2012

Vår siste dag i India

I dag fikk vi "sove ut", hadde ikke samling før 09.30.... Etter samlingen, ble vi sluppet løs på byen. Noen startet med å hente brillene, som var bestilt på begynnelsen av turen.
Det var effektiv handling fram til lunsj,13.30. Da møttes alle på en kul restaurant som heter Suravie. God buffe og god stemning! Noen hadde fått nok av shopping, og ruslet tilbake til hotellet, mens andre måtte sikre seg litt til....

Før vår siste samling kl 18, skulle alt være pakket og veid.... Dette er en kunst! Litt omplasseringer ble det nok for de fleste, for at ikke vekten skulle overstige 23 kilo i kofferten og 12 kilo i håndbagasjen.

På vår siste samling, delte vi hva India-oppholdet hadde gjort med oss, og hva som hadde gjort mest inntrykk.
Ble to timer med sterke vitnesbyrd om hjerter som var blitt berørt og om fotsporene som vi håper står igjen etter oss.

Noen ekstra gaver ble gitt til våre fantastiske guider gjennom to uker: Lone og Ingrid! For en fantastisk jobb de har gjort, både med planleggingen og stødig ledelse gjennom travle dager i India!

Middag på hotellet før vi tok avskjed med Lone, Ingrid, Jenny og Stefanie. De skulle ta nattoget hjemover, mens vi satte oss i bussen, på vei til flyplassen.

Vi slepte med oss tung bagasje til innsjekkingen, og var glade og lettet da alle fikk sendt all bagasjen av gårde, uten å måtte betale for overvekt!

Flyturen til Amsterdam var i rute både ved avgang og landing. Godt for oss som kun hadde tiden og veien gjennom flyplassen, før flyet til Stavanger skulle ta av. Vi fikk tid til en kjapp avskjed med sørlandsgjengen, før vi satte kursen mot gaten.

Må si at det var deilig å komme hjem! Har mange inntrykk som må fordøyes framover. Det er godt jeg har masse bilder til å hjelpe med denne bearbeidingsprosessen.





Ingen kommentarer: