lørdag 10. november 2012

Fest med HC-damene

Morgensamlingene er et must for å komme i gang med dagen. Her setter vi fokus på hvorfor vi er her, og vi setter pris på det gode fellesskapet vi har oss imellom! Det er mye informasjon som skal gis, og en del spørsmål som må oppklares før en ny dag.

Det var "kaos light" på kort-og smykkebedriften i dag. Vi jobbet på spreng for å få ferdig noen nye modeller som de kan produsere.
Tror HC-damene har satt pris på å samarbeide med oss. Vi har gitt dem mye ros for det arbeidet de gjør, og da stråler de av stolthet!

Kl.16 var det klart for Party 😃 Det var en pyntet forsamling som ankom festlokalet. De Indiske damene kom i flotte Sarier i all slags farger, vi norske ble litt "blasse" i forhold. Men, vi hadde alle pyntet oss i våre nye indiske drakter og mye stæsj..."Prinsesse" Ragnhild hadde skaffet seg en veldig flott indisk drakt, og ble beundret av oss andre!
Alle fikk 17-mai sløyfer da de ankom, og rommet var pyntet med ballonger og norske farger. En flott kake ble sprettet på tradisjonelt vis av Magny og ei HC-dame. Velstandslefser og pepperkaker var det også til kaffien. Det var sanger, leker og utloddning fra oss norske. HC-damene holdt en tale der alle sa en setning hver om hva HC betyr for dem. De sang og danset for og med oss 😃

Gaver ble overrakt begge veier og stemningen var til å ta og føle på! Vi norske fikk hvert vårt flotte ullskjerf, og det passet utmerket for flere av oss som er blitt forkjølet og såre i halsen.

Middagen ble servert ute på terrassen, og vi norske ble plassert i hver vår stol. Våre indiske damer vartet oss opp med mat og drikke. Servitøren sto vakt for å holde apekattene borte fra maten, så sånn er det her....

Avskjeden ble veldig sterk! Kanskje vil vi aldri få se de nye vennene våre igjen? Mange tanker surrer i hodet om hvordan de lever sine liv, og hva som venter oss når vi kommer hjem. Forskjellen er enormt stor på mange områder. Disse damene har fått en spesiell plass i hjertet vårt!





1 kommentar:

Therese Lunden sa...

Heihei!
Vi prøver å få tak i mamma (Sissel Urdal), men får ikke tak i henne. Prøver å ringe og sende melding. Håper dere har det kjempefint. Er ingeting viktig, hadde bare lyst å høre hvordan turen var. Hvis du kunne ha hilst henne fra oss alle, hadde det vært supert.
Stor klem fra Arild, barn og barnebarn.