tirsdag 6. november 2012

Old Delhi

Bussturen til Old Delhi var en severdighet i seg selv. Inntrykkene var mange alt fra å se at folk bor i slumområder og veiarbeidere som jobber med hakke og  kurv, og med esel som transportmiddel. Overfylte busser, trafikkaos, barbereren som har sin arbeidsplass på fortauet, nysgjerrige og smilende ansikt som elsker å bli tatt bilde av :) Vi kjørte forbi Red Fort som er en enorm festning som har beskyttet gamlebyen i mange år.

Da vi kom fram til vårt møtested, møtte vi sørlandsgjengen, som hadde vært i Bazarene i Old Delhi og blitt fraktet rundt i Sykkel-Rickshaw. Nå skulle vi bytte med dem, og følge Lone inn i Bazarene. For et eventyr!

Sykkelturen var en oppvisning av de sjeldne. Sjåføren snirklet seg mellom biler og folk med en pressisjon på millimeternivå!

Vi inntok så Bazarene med Lone i front og vi andre 10 hakk i hel. Det var så tett med folk at vi ble løftet framover av menneskestrømmen! Vi var innom små trange butikker hvor Lone kjøper perler, paljetter, plastlommer, bånd og annet utstyr til HC. Det er en enorm jobb bare det å få kjøpt materiellet de bruker!

Kvelden kom raskt, og det var tid for middag på Hotell Broadway. Kjempegod mat! Vi måtte her skifte til våre indiadrakter, for å være riktig kledd når vi ankommer fjellene i morgen.

Full fart og mye kaos brakte oss inn på togstasjonen. Inne på stasjonen ligger folk å sover overalt på gulvet. Vi tviholdt på alt av bagasje og hverandre. Vi kom inn i våre sovekupeer, og inntok horisontalen for natten.



Ingen kommentarer: