mandag 9. juni 2014

Rød løper

Vi har invitert mange pastorfamilier til leir i høyden. Det er litt kjøligere der, friskt og frodig. De inviterte skulle komme fra hovedstaden i buss. Vi trodde det skulle være en enkel sak å få de forventede 40 familiene på plass. Det skulle vise seg å bli en større utfordring enn håpet.

Leiren skal være midt i uka, fra tirsdag til torsdag. Tirsdag til torsdag betyr arbeid utenfor menigheten for pastorer i Kambodsja. Leiren skulle arrangeres på et leirsted med sovesaler, 100 mann på rommet. Ikke mye privatliv da. Noen hadde vært på familieleir før. Det fristet ikke til gjentakelse.

Hva gjør vi da? Vi har jo booket stedet.

Vi tror noen hadde større kontroll på dette, enn vi kunne ha. Planleggingen fortsatte ufortrødent. Nye ble invitert. Disse bor i provinsene rundt Phnom Penh. De ville på leir. De kommer også i buss. Og vi skal ta dem i mot - på rød løper.

Syersken lager rød løper, som skal benyttes under familieleiren på Highlands.

Så nå ligger 6 meter nervøs fløyel og fryder seg. Den skal ta i mot store og små som vil på leir. Deltakerne skal tas i mot, ønskes velkommen, registreres og loses inn på sovesalen. Alle skal bli sett. Alle skal kjenne, at de gjorde rett i å prioritere familieleir sammen med sine nærmeste.

Familier - den viktigste cellen i et samfunn - skal hedres på rød løper.

Ingen kommentarer: