tirsdag 24. juni 2014

Inn i varmen

Det er varmt i Kambodsja. Gradestokken viser sikkert ikke mer enn rett over 30, men på grunn av den høye luftfuktigheten, er opplevd temperatur godt over kroppstemperaturen. Vi svetter som siler, og vrir t-skjorta ved behov. 

I dag har vi reist fra hovedstaden, Phnom Penh, til høylandet, kalt Highlands. Det ligger 2-3 timers busstur sørover, og litt opp i høyden. Det er grønnere her. Mer høyvokst vegetasjon og mer regn nå i regntida.

Highlands Bible College er et utrolig flott område, nesten som en park. Flott vedlikeholdt og gode fasiliteter for det vi skal gjøre. Og vi skal altså ha familieleir her, for ca 40 familier. 

Etter en heller døsig busstur, startet vi med klargjøring av samlingsrom og sovesaler. Alle tingene vi har samlet sammen i løpet av våren og alt vi har bestilt i Phnom Penh har blitt sortert og klargjort for i morgen. 

Spenningen for det som skal møte oss i morgen er veldig stor. Da kommer busslaster med deltakere. Vi skal ta dem i mot etter beste evne, ta dem inn i varmen, se hver enkelt og la dem føle seg som hjemme. 




















































Ingen kommentarer: