lørdag 14. juni 2014

Stor familieleir

I går kom bekreftelsen fra Kambodsja. Det er mange som vil på familieleir! Vi har fått deltakerlisten, med navn og fødselsdato, og jammen provinsen de kommer fra også.

Flere av familiene på leiren kommer fra Phnom Penh.

Det er 36 familier som kommer. De fleste har barn, men det er også noen i besteforeldregenerasjonen, som også vil delta. God spredning, fra 20-årene til over 60. Alle familiene er pastorfamilier, så det kan være grunnen til spredningen i alder.

Barna, som teller nesten 50, er fra 4 måneder til 17 år. En stor utfordring. Da gjør vi som vi ellers gjør på Ungdom i Oppdrag sine familieleirer, vi lar de eldste fungere som medledere. Ungdommene skal også ha et eget opplegg en av kveldene.

I tillegg til disse, låner vi med oss 11 studenter fra internatene i Phnom Penh. De skal være tolker og barneledere.

Til slutt er det vårt norske team, som teller 10, fra 15 til 58 år.

Dette betyr en stor leir, kanskje en av de største vi har vært med på å arrangere. Over 140 personer. Vi trenger masse av Guds nåde, når vi skal møte hver og en av disse.

En annen gledelig ting, som har ligget på vårt hjerte, er at vi gjerne skulle sett familieleir og god undervisning om familie, spredd godt ut over landet. Det kom et svar på det også. 8 av Kambodsjas 24 provinser er representert på leiren. I tillegg vet vi ikke hvor studentene har sine hjemplasser. På toppen av alt, kommer ett av parene fra Danmark.

Vi kjenner at forventningen stiger. Vi gleder oss - og vet i hjertet, at uten Gud vår Far, kan dette gå skikkelig ille.

Ingen kommentarer: