fredag 27. juni 2014

Fotoshoot

Vi går fra det ene til det andre kan en si. I dag har vi vært på fotoshoot, hos et eller annet Kodak-byrå. Etter å ha sett noen andre ta bilder i khmer-style, har vi også hatt en tanke om det. Men for et stell! 



Det var sikkert 10 - 12 stykker som jobbet i sjappa. De tre damene som var med, ble plassert i hver sin stol for sminking. Det var pudder, løsvipper og full frisørbehandling i over en time. Mennene fikk en stol og ble mer og mer skeptiske tilskuere etter hvert som minuttene gikk.



G'en fikk ikke rett farge på jakka, for de hadde ikke rett størrelse. Men det fikser photoshop. Vi fant vel også ut at det var derfor vi ikke trengte så mye stæsjing som damene. Photoshop er tingen. 

Damene fikk tiara og smykker og flotte greier. Mennene fikk påtredd en duk, som skulle fungere som bukse. Litt uflaks at første forsøk ble annulert, fordi lærlingen hadde lagt duken på vrangen. Slik skjer...

Bildene ble tatt med nøyaktig beinstilling og rett knekk i nakken. Resultatet blir kanskje spennende å se... Det hentes i morgen. 



Nå, flere timer etter opplevelsen er over, sitter fortsatt sminkerester kledelig fast, selv etter iherdige forsøk på å fjerne dem.

Men, hva gjør vel det. Vi har tatt bilder i khmer-style.


Ingen kommentarer: