torsdag 26. juni 2014

Family Camp Third and Last Day

En familileir over tre dager og to netter går fort, men med den varmen vi har og den ukjente kulturen - kanskje det var nok? Men vi har hatt det kjempebra og totalt sett har leiren gått i pluss. 



I dag startet vi med delt undervisning for store og små. De store fikk høre om barns behov og at familier kan gjøre lurt i å lage seg en visjon. Det siste fikk de praktisert umiddelbart, det første håper vi kan praktiseres i hjemmene.

Vi gikk direkte over til avslutningssamlingen, der barna viste litt av det de hadde gjort disse dagene. Det var tid for å takke alle bidragsyterne for vel utført tjeneste og alle for at de kom. På vei ut ble alle familiene invitert til å gå gjennom en velsignelsestunnel. 



Vi har fått inn mange evalueringsskjemaer. Problemet er bare at vi ikke kan lese dem... Vi har bedt om ærlige tilbakemeldinger, og ut fra avkryssingen å dømme, har de vært det. Heldigvis! Det er mange kryss på :), men det var også mye mellom 2 og 5. Det blir spennende å se, når vi skal gå nøyere gjennom dem.

Vi har fått spørsmålet: Kommer dere igjen neste år? Den som lever får se...








Ingen kommentarer: