tirsdag 10. juni 2014

Betydningen av et godt team

Det er snaut 2 uker til vi vender nesen mot sørøst. Det kribler! I går hadde vi siste teamsamling, detaljer, detaljer og enda flere detaljer. Vi fordelte bagasje. Det er mange ting å ta med, når vi skal ha familieleir, og godhet i slummen.

Teamsamling med Skype til Tromsø.

Men vi er et godt team. Alle 10 har en unik oppgave, hver av oss. Og alle er unikt utrustet. En til å undervise barn. Ungdommer til å bistå, og stå for de kreative aktivitetene. Et drevent par til å undervise de voksne. De har masse erfaring fra familieleir og undervisning av foreldre, og lytter til Gud, om hva de skal formidle. Vi voksne i Team Dysthe skal lede familiesamlingene og familieaktivitetene. Dette er bare den norske delen av staben.

Av kambodsjanere har vi en familie til å lede leiren sammen med oss, og stå for mye av kontakten med deltakerne i forkant. 10 studenter fra 2 internat i Phnom Penh blir med som tolker og ledere for barna. Alle har forventning og gleder seg.

Det er et helt apparat som skal i sving. Og viktigheten av å ha et godt team er kanskje undervurdert for mange, men vi er helt avhengige av det. Hver og en av disse skal fylle en viktig rolle, stå til tjeneste og formidle Fars kjærlighet til deltakerne. Uten Far hadde det ikke blitt leir, og vi hadde ikke hatt noe å dele.

Betydningen av et godt team skal ikke undervurderes.

Ingen kommentarer: