torsdag 26. juni 2014

Family Camp Day Two

For en dag! Etter en litt tung førstedag, undervisningsmessig, løsnet det i dag. Mange gode eksempler fra hverdagslivet, gjorde det enkelt å følge og enkelt å relatere til i egne liv. I undervisningen er det bygget hus, med grunnmur, 4 pillarer og tak. Vi har lært å prioritere og tilgi, dessuten fornyet ekteskapet. 



Det var mange sterke ting som kom fram i kveld. Mange fikk ta opp vanskelige ting, tilgi, rense opp og gå videre. 

Vi stod på en stasjon der folk kunne komme og fornye ekteskapsløftet sitt. De leste et løfte for hverandre, før de ble påminnet bildet med de tre trådene, som sammen er sterke - Gud, kone og mann. Et av parene som kom fram kunne ikke lese, slik at vi måtte lese løftet for dem. De bekreftet med munnen, at dette var viktig og riktig for dem. Så kom det fram at paret hadde en familiehemlighet - de hadde aldri giftet seg. Så fikk vi bære dem fram for Far, forene dem, slik at de fra denne dagen er en fullverdig ektepar, en forent familie. 



Tidligere på dagen samlet vi familiene til 50-leken i møtesalen. Da var det høy stemning, gitt. De hjemmelagde terningene fungerte som de skulle, og folk sprang vilt, for å finne rett oppgavelapp. Gleden var stor hos vinnerlaget, som skulle dele en Twist-pose. Premie er viktig for vinnere.

Stemningen i teamet er god. I dag har det vært ekstremt høy luftfuktighet, uten noe særlig regn, og det er ganske krevende for oss "tørre".



Da er det tid for kvelds: knekkebrød og nugatti.







Ingen kommentarer: