mandag 30. juni 2014

Enhet på tvers

Opplevelsen av enhet, er noe av det sterkeste med å delta i en menighet.



Sammene med studentene i Light of Life Church fikk vi søndag være med og feire gudstjeneste. I denne menigheten, ledet av L & S er det varmt på flere måter. Det er høy nok temperatur til å kjenne svetten på ryggen eller at det pipler noen perler i panna. Men det andre måten er mye bedre å kjenne. Disse varmhjertede ungdommene tok i mot oss på en måte, som gjorde at vi følte oss hjemme. Det var en inkluderende varme, ikke klam og ubehagelig.



Hele gudstjenesten ble startet med at alle fikk papptallerkner på ørene og 2 sukkerbiter under overleppa. Det løste godt på stemningen. Det er krevende å hilse på folk på denne måten, men det løser godt opp på stemningen. Mange flotte smil å se.

I denne gode settingen fikk vi være gudstjenestedeltakere. Vi fikk leke og le, synge og be. H'en skulle dele noe fra hjertet, ungdommene våre sang og alle fikk være med og be for de som kjente de trengte ny styrke eller en ny kurs for dagene videre.





Etterpå var det lunsj, for hele gjengen. Gudstjenestelokalet ble gjort om til spisesal på et blunk og vi fikk servert 3 retter, blant annet spagetti, og det er ikke hverdagskost i Kambodsja. Desserten var Twist fra Norge. Woops, så var alt borte. Noe i munnen, og resten i lommer og vesker til en senere anledning.


Som avslutning på fellesskapet skulle vi leke i bakgården. Det ble kremsplasj og Splash potato. Begge med mulighet for litt søl, enten krem eller vann. Det var god stemning, godt fellesskap og, ikke minst, opplevelse av enhet.



Ingen kommentarer: