torsdag 29. mai 2014

Er du en samler?

Noen samler på knapper og glansbilder, noen på servietter eller frimerker, gamle biler, utgåtte sko. Det finnes ikke måte på alt det går an å samle på i disse dager.

Vi samler også for tiden, men det er noe helt annet.

Vi er i ferd med å samle FORBEDERE for Team Kambodsja 2014. Vil du bli med?

På en måte kjenner vi at vi går ut på tynn is, ut i krigen eller ut av båten, derfor er det viktig, trygt og nødvendig å ha noen som ber for oss. Jo flere, jo bedre.

Forbønn handler lite om oss og mest om Han som bærer, beskytter og leder. Vi er avhengig av alle delene; å bli båret, beskyttet og ledet.

Vi er kjempetakknemlige om flest mulig kan huske å nevne oss for Far, som hører bønnene og handler ut fra dem, i dem og med dem.

Hvis du vil ha hele bønnebrevet, gi lyd, så sendes et i posten eller på mail.

Her er første side:

BØNNEBREV
FOR
TEAM KAMBODSJA 2014
Denne sommeren reiser vi, et team på 10 personer, til Kambodsja, for å delta i teamtjeneste.

Vi skal gjøre ulike ting mens vi er der. For det første skal vi arrangere FAMILIELEIR for pastorfamilier. Dette er et pionerprosjekt, noe ugjort. Uten at Gud leder, styrker og beskytter oss, hadde dette vært umulig å gjøre. Vi er utrolig spente, men teamet består av folk som utfyller hverandre, derfor tør vi.

Dernest skal vi sammen med 40 studenter i Phnom Penh gjøre GODHET i et slumområde i byen. Vi skal ha et møte, undervise om tannstell, dele evangeliet og dele ut mat og barnebibler. Vi ønsker også å oppmuntre og inspirere studentene, som bor på 2 internater,                   til disippelliv, gjennom fellesskap og gudstjeneste.

I Siem Reap skal vi BESØKE White Doves, et senter for prostituerte, der unge jenter hjelpes ut av en vanskelig tilværelse. Her kan det hende vi skal undervise og vi får se hvordan det jobbes på senteret.

En del av turen handler også om å OPPLEVE land, kultur og historie. Vi ønsker også å ledes av Gud vår Far, få del i Hans hjerte for landet.

Vi er utrolig TAKKNEMLIGE for din forbønn. Han som hører bønner og svarer på dem i rette tid har lovet å være med. Vi ønsker å gå på Hans løfter.

Ingen kommentarer: