fredag 1. juli 2016

Pre Camp

Så var dagen her, som vi har lengtet etter.


Det var ennå tidlig morgen, da vi satte oss i bussen ved hotellet i hovedstaden. Målet var Highlands, familieleir og teamturens hovedoppgave. Ved studentinternatet plukket vi opp et par familier og noen studenter, som også skulle kjøre med oss.




3 timer på veien betyr 3 timer med fascinasjon over trafikk og folkeliv langs veien. Det er de utroligste farkoster som snirkler seg fram. Ved en skole hadde tydeligvis alle barna fått ny sykkelhjelm, for det krydde av røde hoder, enten eierne gikk eller syklet. Trafikksikkerhet er en god ting.

Vi hadde visst duppet av litt, for plutselig stod bussen parkert ved porten til Highlands. Da var det ut med alt pikkpakket, kasser på kasser med sengetepper, vannflasker, utstyr til barnegruppene og familiesamlinger. En hel haug.



Staben ble innsatt i tjenesten. En god stund med fokus på enhet, hensikt og praktiske opplysninger. Hver tjenestegruppe ble bedt for. Det gjorde godt.



Etter en bedre khmermiddag på blikktallerkner, satte vi i gang med å gjøre klar undervisningsrommene for barna og møtesalen. Flott å se at så mange kaster seg med i forberedelsene.



I morgen kommer det til å rase inn med folk her, så følg med.

NB! På grunn av dårlige nettforbindelse kommer dette innlegget senere enn ønsket, men slik er der i bushen.

Ingen kommentarer: