lørdag 2. juli 2016

Familieleir - full dag

På familieleir er det lange dager og korte netter. Men, du verden for en dag.


Frokost klokka halv 7, familiesamling klokka 8, undervisning klokka 9, lunsj klokka 11 med tilhørende siesta for de lokale og ledermøte for oss, ny lovsangsbolk og familiesamling klokka halv 2 og kvalitetstid for familiene fra klokka 3, middag klokka 5, lovsang og undervisning fra klokka halv 7, i seng klokka 11. Det går unna, men det er gøy også.


Klovnen har gjort sitt inntog på denne leiren. Han er med på alle familiesamlingene og gjør det med stor suksess. Barna synes han er stas og foreldrene gleder seg, når barna er glade. Det har gitt en annen dimensjon å ha en slik type med oss. 


På formiddagen hadde Sithuon, vår lokale helt, undervisning om de 5 kjærlighetsspråkene. Han fikk mange gode tilbakemeldinger for sine eksempler og måten han delte fra sitt eget liv om dette. Det var en flott undervisning og den gav mange en ny måte å tenke på i forhold til å vise hverandre kjærlighet.


Ewy og Harald på teamet vårt, måtte vente helt til kvelden før de slapp til. Den prøven bestod de, og de snakket på en måte som berørte veldig mange. Ewy delte vitnesbyrdet sitt og Harald underviste om å se inn i Guds øyne, bli møtt av hele treenighetens kjærlighet og om at vi må slappe av og ikke sammenligne oss for å få mest mulig ut av Guds kjærlighet. Vi har fått alt. Da det ble invitert fram, for å motta en "farsklem", benyttet mange seg av den muligheten, og det oppstod mange sterke øyeblikk. Gud berørte mange denne kvelden.



Før på dagen hadde familiene fått god tid til å praktisere kjærlighetsspråkene - gi hverandre kvalitetstid, gode ord eller fysisk berøring. Hva vet vi, men noen fikk kanskje gitt en gave eller gjort noen en tjeneste også? De satte i hvert fall pris på å få tid sammen som familie, og da det ble opplyst at bassenget var åpent, ja, da skulle du hørt jubelen.


Innimellom alle disse hendelsene i løpet av dagen, er det mange treffpunkt, samtaler og opplevelser, som setter spor i en enkel sjel fra Norge. Det er fantastisk å treffe noen kjente, smile og tulle litt med noen barn, dele noen med noen og lytte til andre.

Familieleir er fantastisk givende.



Oppdatering: Vi har fått bekreftet at totalt antall deltakere og ledere på årets leir er 292. En gruppe hadde kommet uanmeldt og måtte selvfølgelig få plass. Da vi spurte organisatoren, Lysom, om den endelige limiten for leirene framover, sa hun 300. Det betyr at vi nærmer oss raskt.


Ingen kommentarer: