lørdag 21. juli 2012

Taxiturister i Bangkok

Det har vært fly, tog, minibuss og tuk-tuk tidligere på reien vår. Som en avslutning på det hele har vi nå blitt taxiturister. Vi ville ikke bli styrt av en mer eller mindre slitsom guide gjennon Bangkoks gater, så da tok vi styringen selv, med en sjåfør. Jo, de ser litt rart på oss, når hele 5erbanden trøkker seg inni en liten Toyota, men så lenge de får bathene sine er de fornøyd. Vi må bare passe på å si at de skal skru på taxameteret. De er fæle til å glemme det her. Og da sitter vi i saksa, med ei regning flere ganger større enn nødvendig.

Vi har besøkt selveste backpackergata, et par-tre kjøpesenter og JJ Market, så langt. Det er det samme hele tida. Masse juks og juggel, noen perler og mye leven. Noen av oss har vel fått dosen av slike markedsføringsstrategier og varer for denne turen.

H'en sliter fortsatt med å være helt oppegående, så han danner baktroppen gjennom handlegatene og tar seg noen pust i bakken (det er altfor få pappabenker her) eller på hotellrommet når det er nødvendig. Det er også viktig å finne ut hva room-servicen har å by på ;))

Ingen kommentarer: