onsdag 11. juli 2012

Perfekt

Å slenge seg ned på solsenga. Strekke seg ut i retning sola. Opp mot 30 grader. Gå i bassenget når det blir for varmt. Gå på stranda når en trenger bevegelse. Ta lunsj når magen rolmer. Snakke om gode ting. Småkrangle om betydningsløse detaljer. Nyte familien. Slik er det å være på Lamai Beach. Alhoa Resort tar godt vare på sine gjester. Smart Reiser har gjort en god jobb med å finne denne plassen. Alltid har vi vært fornøyd med ting de ordner og bestiller for oss. Den reklamen skal de ha.

Men det er et "men" her. Etter alt vi har sett og opplevd de 2 siste ukene, av folk som lever på et eksistensminimum, så er det med en litt slapp smak i munnen vi ligger her og mesker oss. Vi har snakket om store kontraster i Kambodsja. Kontrastene er store her også. Da vi ankom i går, kjørte vi forbi landsbyer, ikke mange hakk bedre enn de vi så i forrige uke. Plutselig svingte vi av og kom til paradisliknende strender og et flott hotellrom å sove på.

Men vi skal ikke underslå, at det er godt å hvile. Det er godt å la tankene seile etter 2 uker i tjeneste. Hele teamet gjorde sitt for at vi skulle Tjene de minst tjente. Hjelpe de med helseproblemer, glede barna, gi noen en god dag. Inspirere søndagsskoleledere, utruste studenter til et godt familieliv og lære noen om hvorfor det er så viktig å vaske hendene. Bli inspirert selv, bli glad, få venner og se alt det gode som skjer.

Lamai er en perfekt plass for refleksjon og konservering av alle gode opplevelser.

PERFEKT!

Ingen kommentarer: