mandag 23. juli 2012

Asia; Farvel for denne gang

Avskjedens time har kommet. Dagen for hjemreise er her, og vi står ferdig pakket, klare for transportetappen hjem. Vi har med oss utrolig mange minner hjem denne gangen. Det har nok vært den mest opplevelsesrike turen vi har hatt.

Ukene i Kambodsja er beskrevet før, men de 2 siste ukene har også hatt sine gode innslag. Opplevelser av å være en samlet familie er sterk, gjøre kjekke ting sammen eller gjøre ingen ting. For oss er det litt av en opplevelse å bo på fine hotellrom. Komme dit i Crocks og utsvettet t-skjorte.

Det er en opplevelse å gå i disse markedene, som har alt, faktisk alt. Kjenne på luktene, som noen ganger er i overkant, se alt rart det er mulig å selge. Se deres mat- og spisevaner. Matkultur er et studie verd.

Gjennom disse 4 ukene har vi også sett på folks religiøse liv. Og det er mye religiøsitet, mye som skal gjøres og passes på. Som kristen, ser det ut som om det mangler nåde og en Gud som elsker. Det er også fascinerende hvor nær hverandre kongehus og religiøsitet er. Det er nesten så det blandes.

Trolig vil noen av minnene smuldre bort med tiden, det er jo slik det går. Mens andre minner, som vi stadig tar fram, vil stå fram som noe berikende, noe godt.

Til deg som har fulgt oss disse ukene, kan vi bare takke for reisefølget. Det har vært godt for oss å vite, at vi har med oss noen som vil oss godt.

Bloggen vil ligge her. Noen nye innlegg med fokus på vårt engasjement i Kambodsja vil trolig dukke opp etterhvert, men noen nye reiseskildringer blir det ikke på en stund.

Alt godt fra oss :))

Ingen kommentarer: