lørdag 11. juni 2016

Vi bygger team

Før vi reiser på teamturer bruker vi mye tid sammen. Hele eller deler av teamet samles gjentatte ganger. Noen ganger for å bli kjent, noen ganger for å forberede innhold og noen ganger for å gjøre praktiske oppgaver.




Slik hadde vi det en ettermiddag forleden. 6 av 10 teamdeltakere møttes for å klippe, lime og sette sammen. Hvorfor gjøre vi det på denne måten?

Vi vil at teamdeltakerne skal få en sjanse til å bli godt kjent med hverandre. Vi vil at relasjonene skal være opprettet på forhånd, slik at vi står bedre rustet til å stå sammen, når det faktisk kreves av oss. Vi har søkt Gud sammen, slik at vi kjenner vi står sammen, også i det åndelige. Det er ikke et sololøp, det er et teamarbeid.

Når vi står der i 35 varmegrader, med svetten piplende, da er det godt å kjenne litt til hverandre. Da er det godt å ha snakket om forventninger, kultur og Cambodian time. Da er det nødvendig å ha gjort det klart, at murring og uenighet tar vi opp før det har gått for langt.

En uke før avreise ligger det klart - 60 bilderammer med gode ord, 380 konvolutter med kjærlighetsbudskap inni, 80 poser med smakfulle biter og gode ord og 400 slikkepinner med den lille bibel tapet på.

Snart er det bare pakkingen som gjenstår, før vi setter kursen sørøstover. 


 


Ingen kommentarer: