lørdag 11. juni 2016

UPSEE daisy

Vi har fått en venn.


3 år på rad har han vært på familieleir sammen med familien sin; mor, far, søstre og fostersøsken. Han heter David og er 9 år. Han er en veldig oppegående gutt, selv om han ikke kan gå. Han har CP.


Gjennom disse årene har teammedlemmene fått et stort hjerte for ham. Særlig Yngve har fått spesielt god kontakt med ham. Det er flott å se hvordan David følger med, responderer og beveger seg dit han selv vil, selv om det tar litt tid.


Ulike teammedlemmer har bidratt til at David og familien skal få en enklere hverdag. I fjor fikk han en rullestol, og den bruker han hjemme. Den gjør det mulig for ham å komme seg fram og det gjør at foreldrene slipper å bære på ham.

I fjor ønsket han seg sko, for han vil så gjerne kunne gå. Sko har faren ordnet med, men gå, hvordan skal det gå til?


I vår fant vi ut at det finnes en sæle, som kan brukes for barn med krevende dager, slik at de skal kunne få en følelse av deltakelse, bevegelse og å være oppreist, kunne gå. Sælen heter Upsee.

David var i 110, da han fikk prøve sælen første gang. Den gir ham maksimal støtte og kan være med å stimulere muskulaturen i kroppen, slik at David får oppfylt drømmen sin - å gå.




Ingen kommentarer: