tirsdag 30. juni 2015

Oppladning

Sola steiker. Skyggene er korte her rett på nordsiden av ekvator. Team Kambodsja 2015 skal snart ut på sitt hovedoppdrag. Da er det nødvendig med god oppladning. 


Å nyte sola kan være godt det, men det er som om krefter og kreativitet suges ut av en, derfor kan oppladning og avkobling være mer enn solslikking en sommerdag. Teammedlemmene valgte ulikt denne dagen. Igjen var det noen som valgte markeder og shopping. Andre ville gjerne besøke Kongepalasset, hadde det bare ikke vært stengt på grunn av et fullmånearrangement. 


Det ble Nasjonalmuseet i stedet. Utstillingen bestod for det meste av buddhafigurer og gamle hinduistiske gudeskulpturer - noen mange hundre år gamle, andre av nyere dato. I hagen på utsiden var det frodig og grønt, med prydbusken Tempeltre, som hovedattraksjon. 

Det gjorde seg med en forfriskning på Daughters etterpå. De formidler er praktisk og tidløst budskap:

På vei hjem kjørte vi gjennom et heller sjabert boligområde. Vi mennesker må finne oss i mange slags omstendigheter, når vi ikke har mulighet til å endre de som blir gitt oss.

På kvelden fikk Team Dysthe møte sine gode venner LSSSS til en bedre middag på Anise. Her ble vi møtt av en spillemann, som spilte tradisjonell kambodsjansk musikk. Facsinerende. Så ble det isdessert i sofaen på Blue Pumpkin. Det er godt å pleie vennskap og det er godt å lade opp til det store, som starter med busstur og forberedelser i morgen.



Ingen kommentarer: