fredag 26. juni 2015

Av og på

I går hadde vi fullt opplegg, derfor var det godt med en roligere start på dagen i dag. Men dagen ble lang likevel.


Vi har med oss noen handlingens mennesker, derfor ble det marked på begynnelsen av dagen. Det russiske markedet er en yndet plass for de som handle billig - t-skjorter, juggel og suvenirer. Er du i Phnom Penh hører dette med. Noen kikket, andre handlet - til seg selv eller andre.


Et annet must for oss, er å besøke Daugther's. Dette er en kafe, som betjenes av tidligere prostituerte, som er under organisasjonen Daugther's sine vinger, mens de får opplæring i et yrke og blir restistuerte  til å fungere i samfunnet. Det er en god måte å støtte dette arbeidet, samtidig som en inntar lunsjen. 

Neste post på programmet var å reise til studentinternatet for å jobbe. Der ventet 2 og et halvt tonn ris på oss, sammen med 250 kilo sukker, 250 kilo salt, 250 skoleuniformer, mens vi hadde med 250 t-skjorter og 250 kosebamser fra Kongeparken på Ålgård. Alt dette skulle pakkes, merkes og klargjøres til vi i morgen setter kursen for et av slumområdene i hovedstaden.


Da det led mot kveld, kom den kambodsjanske ledergruppen for familieleiren til et møte. Dette var en flott gjeng - brennende, ivrige og med mange gode tanker for gjennomføringen neste uke. Vi gikk gjennom programmet, fordelte ansvar og bad for en god leir. Vi håper disse vil gripe konseptet familieleir og ta eierskap for seinere leirer. Dette var en ny opptur.

Om dagen startet rolig, så ble det en dag med PÅ-knappen godt trykt ned.



Ingen kommentarer: