lørdag 20. juni 2015

Big numbers



I det vi er i ferd med å ta av med retning Phnom Penh, og noen allerede er trygt framme, blir det klart hva vi skal begi oss ut på. Denne gangen i form av tall.

55 familier vil komme på leir, noe som indikerer over 200 enkeltpersoner. 38 studenter vil hjelpe til som tolker, barneledere og med praktiske oppgaver. 100 personer har meldt sin ankomst til familiedagen i landsbyen i Takeo-provinsen. I slummen venter over 200 barn på en ny skoleuniform, mens flere i familiene deres vil komme på et møte vil skal ha i området de bor i. Teamet vårt er 15 personer, som skal stå sammen for å få dette til. OG vi har 1 Gud, vår Far, som vil beskytte, lede og velsigne oss. Det har vi løfter om.

Alle disse tallene er fylt av mennesker. Enkeltmennesker, skapt, villet, elsket.

Som teamledere blir vi ydmyke over at dette kan skje. Vi lurer til tider på hvordan det skal gå og hva vi har begitt oss ut på. Vi har lite i oss selv, for å få det til, men som sagt, vi har vår Far som er der - alltid.

En god sang fra tiden rundt 1990, har dukket opp: Get on your knees, and fight like a man. I dette budskapet ligger mye styrke.



Når vi først er inne på NUMBERS. Numbers er det engelske navnet på 4. Mosebok. Og i kapittel 6, vers 24 og utover står det: Herren velsigne deg og bevare deg! Herren la sitt ansikt lyse over deg og være deg nådig! Herren løfte sitt ansikt mot deg og gi deg fred! Hentet fra Bibelen 11.


Dette er en hilsen til deg, nå når det blir helg. Vi tar det med til Kambodsja.

Ingen kommentarer: