søndag 21. juni 2015

Tid for gudstjeneste



Det første oppdraget til teamet i år, var å delta på gudstjeneste i en studentmenighet i Phnom Penh.

Light of Life Church er en ung menighet, med unge kirkegjengere. For noen å tilbake ble det opprettet et internat i hovedstaden, slik at ungdommer fra landsbygda kunne komme til byen og studere. De som bor på internatet i dag skal bli leger, sykepleiere, lærere, ingeniører. Alt et land kan ha behov for, for å reise seg fra fattigdom.

Pr i dag bor det ca 40 ungdommer her, og mange av dem er blitt kristne. Derfor ble det bestemt at de skulle lage sin egen menighet. Disse studentene blir også med som medhjelpere på familieleiren om halvannen uke.

Å feire gudstjeneste i Light of Life Church er en flott opplevelse. Ungdommene selv tar ansvar. De leder samlingen, leder lovsang, ordner med kollekten og står for forbønnen. I dag hadde de gjestetaler, ellers er det "husfar" på internatet, som ofte står for undervisningen.

Undervisningen denne søndagen handlet om ulike aspekter ved bønn. Etterpå var det praktisering i grupper, i tillegg til at alle fikk utfordringer knyttet til å be for ulike ting i sitt eget liv.

Det var fellesskap, det var enhet - det var godt å komme tilbake.






Ingen kommentarer: