tirsdag 8. juli 2014

Helt propell

Det var bemerkelsesverdig lite folk som kom til gaten. Personalet kom og påpekte for de som hadde litt store håndbagasjer, at de måtte sende dem sammen med den andre bagasjen. Vi gjemte vår litt unna...

På vei gjennom siste hinder før "flybussen" smatt vi på oss ryggsekkene. Vel inne på bussen kjørte vi forbi det ene flyet etter det andre. Det var Boeing og Airbus. Men ingen av dem var for oss. Det var mer da vi kom forbi noen propellfly, vi begynte å ane uråd. Widerøe her, liksom.


Jada, det ble propellfly, i 2 timer fra Bangkok til Luang Prabang. Underveis ble det tenkt noen angrende tanker, om hvorfor vi ikke hadde valgt noe vi visste var bra, for å få slappe av 1 uke.

Oppholdet i propellflyet gikk forbausende bra. Noen av oss fikk til og med litt søvn. Maten, and eller stekt ris, ble blandet mottatt, men desserten klaget ingen på.


Laos har helt annen topografi enn Kambodsja. Når Kambodsja framstår som flatt, med rismarker så langt du kan se, har Laos fjell og bakker. Det er veldig grønt og frodig her nå, når regntiden har startet. Folkene er også annerledes. Det er lett å se at laoter og khmerer er ulike folkegrupper. Men så langt er alle like hyggelige.



Hotellet, som vi uten grunn har fått økende skepsiss til, viste seg å være veldig flott. Store gode rom, vegg i vegg, med dør mellom. Sengene er lagd for gode drømmer, og bassenget utenfor skal gi god avkjøling de nærmeste dagene.



Livet er godt!

Ingen kommentarer: