søndag 6. juli 2014

Day off

Det er godt å ha noen dager med bare avslapping, bare fri og nyte ferien. I denne byen blir det da til, at en går på markedene, for å se om det en noe å ta med seg hjem. Det er plenty å velge blant. Av både markeder og ting å kjøpe. Men gøyest av alt, er å se på varer som er ment for de lokale. 


For eksempel dumpet vi borti kjøttmarkedet på The Russian Market. På benkene lå deler av mange ulike dyr, som vi kanskje ikke tenker på som mat. Dessuten blir vi litt skeptiske, når slaktet ligger i 35 graders varme en hel dag, med fluer og folk i travel og mindre travel fart forbi.



Men så finnes det også jernvarebutikker, skobutikker, klesbutikker, bokhandlere, CD-forhandlere og suvenirbutikker. Noen er ivrige etter å selge, andre er mer laid back.

Innimellom disse butikkene, i trange passasjer, går mineofre eller andre handikappede med sin korg med kort og bøker, som de selger, for å ha til livets opphold. Vi kom i snakk med en av disse. En dame med et godt hjerte, en skjønnhet som gikk langt utenpå hennes brannskadde ansikt.


Når timene på markedene går mot slutten, og beina verker, da er det godt med et bad i svømmebassenget. Der kan en klarne tankene, etter alt en har vært med på, og reflektere med andre i teamet om dypere ting i livet.

Å reise på team har mange sider, og dette er en av dem.


Ingen kommentarer: