tirsdag 30. juni 2009

Soendag uten sidestykke



Vi ble hentet klokka 8 paa soendag morgen av 5 mopeder. Vi skulle til kirken. Kirken er et gammelt hus, heter det i Norge. Kirken er et falleferdig hus, heter det i Preh Sdach. Et lite hus ute paa et jorde. Kuene gikk rundt - det saa ut som et sommerfjoes. Inne var det plass til cirka 30 stykker, og de kom.

Gudstjenesten var er flott opplevelse aa faa vaere med paa. De sang og hadde trosbekjennelse og lesning fra Bibelen. Vi deltok med et vitnesbyrd og en hilden fra Norkirken. SHALOM.

Etter gudstjenesten skulle vi igang med trening av soendagsskoleledere. Det var omtrent 20 stykker av dem. Vi snakket, hadde drama sammen med ungene vaare og K-en sa noen gode ord og M-en var sommerfugl. Vi fortalte om viktigheten av aa ha en visjon og noen verdier aa styre etter. Det virket som det vi sa ble godt mottatt.

Det beste med hele dagen var nok tross alt aa faa vaere sammen med dem. De var bare saa flotte og gode. De ble glade da de fikk overta utstyret vi hadde brukt, for penger har de lite aa kjoepe ting for. Den flotte larven vi fikk foer vi reiste, ble populaer hos de fleste, men noen var oppriktig redde for den. Kult :)

Ungene storkoser seg, de leker med andre unger og faar god kontakt med de som er noen aar eldre enn seg. Dessuten: VI ER FRISKE. Det er nesten utrolig etter de forholdene vi har levd i de siste dagene.

2 kommentarer:

Randi sa...

Så godt å høre at dere er vel framme, og at alt gikk bra på reisa.Jeg ønsker dere lykke til med den viktige oppgaven som dere har i Kambodsja!!! Flott at dere bruker sommerferien deres på denne måten.Hilsen kusine Randi

Anne Marie sa...

Vi her hjemme har det fint. Varmt og godt . Far og eg hadde dugnad på bruket i går .Far klippet hekk og sprøytet roser. Jeg matet katten og vannet plantene. Skal vi kjøpe jordbær ? Håper det går forsatt bra med gjengen. Hils små og store. Prøvde mor til hans men hun var reist på buss tur . Snakket med Mari, så eg forstod Hans hadde hatt kontakt med Edvard.