fredag 5. juni 2009

Materiell fra Willow


Den siste tiden har vi hatt kontakt med fru Promiseland i Willow Creek. Hun likte tanken om å ta med visjon og verdier fra Promiseland til Kambodsja så godt, at hun like godt fikk sjefene i Chicago, USA, til å sende over noen bøker. Disse bøkene skal vi ta med til Kambodsja og kanskje kan vi sende noen til vennene våre i Indonesia også? Bøkene heter LEADING KIDS TO JESUS og MAKING YOUR CHILDREN'S MINISTRY THE BEST HOUR OF EVERY KID'S WEEK. Dette er skikkelig godt stoff.


Mens vi var der ute på Kverneland og snakket med fru Promiseland, så dro hun fram opptil flere undervisningspermer, DVDer og mere til. Så nå har vi virkelig noe håndfast å legge fra oss i det varme landet. Vi er SÅ takknemlige til Willow Creek Norge, som har gitt oss alt dette og virkelig ønsker at vi skal lykkes :)


Vi håper også at de som driver med søndagsskolearbeid i Kambodsja skal lykkes med oppdraget sitt, derfor vil vi gi dem innføring i hvorfor det er viktig med verdier i bånn og en visjon å strekke seg etter. Vi vil inspirere dem til å dele de gode nyhetene med neste generasjon, gjennom kreativ, gøy og målrettet undervisning.


Neste utfordring blir å få oversatt materiellet til språket i Kambodsja, khmer. Først da kan dette brukes slik det var tenkt. Men dette er det vel en som har tenkt på...

Ingen kommentarer: