onsdag 24. juni 2009

Pakket og klart, eller....






Dette er ønskedrømmen; pakket og klart. Slik er det ikke helt. De fleste tingene er nok funnet fram og lagt i fine stabler. Men noe mangler og derfor har ingenting havnet i kofferter ennå. I løpet av dagen, så må dette skje. Vi skal ikke ha en lang kveld med pakking og veiing til langt på natt.










Innveiingen blir trolig like close som for boksere, som skal i ringen. Vårt problem er, at vi ikke kan svette vekk de siste grammene av bagasjen som er for mye. Svettingen får vi ta underveis :)







I går sendte vi mail til Chhuk med overskriftene på undervisningen om Life Shapes og pedagogikkundervisningen. Dette skal oversettes og deles ut, slik at deltakerne kan notere for seg selv. Det var ihvertfall et pedagogisk grep.






Nå venter vi bare på å komme oss avgårde. Crocksene er klare for å GÅ UT. Vi tar sikte på å oppdatere bloggen underveis, slik at du kan følge oss, hvis du er interessert.






Til deg ønsker vi; GOD SOMMER!






1 kommentar:

Anne Marie sa...

ja det ser ut som dere har alt under kontroll etter et besøk i hjemmet. Har fått innstrukser så dette skal gå bra. Skal vere glad når dere har landet på fast jord.