tirsdag 30. juni 2009

Den lange reisen

Saa er vi paa plass i Asia. Avreisen gikk som planlagt, minibussen kom i gaarden og vi bakserte oss inn. 6 kolli med bagasje, i tillegg til haandbagasjen. Innsjekkingen paa Sola gikk bra, tross noen kilo i overvekt. Vi pustet lettet ut og kunne fylle lommene med sjokolade i taxfree-butikken.

Alle flyene har vaert i rute. Vel framme i Singapore maatte vi sjekke byen vi aldri hadde vaert i foer. Vi tok ei stripe i China-town, uten aa finne det store kuppet - dessuten hadde vi ikke plass i koffertene heller, saa den saken var grei. Etterpaa tok vi middagen ved elva, ved Clark Key. Etter anbefaling spiste vi paa IndoChine og det var innertier.

Loerdag skulle vi reise fra flyplassen klokka 8, noe som betydde at vi maatte staa opp foer fuglene. Den forskrudde tida og den tidlige avgangen foerte til at det ble veldig lite soevn denne natta. Og det har forresten gjentatt seg. Da vi gjorde avtale med agenten om naar vi skulle treffes loerdag, leste vi feil paa reisedokumentene, saa det ble vel hektisk og stressa innsjekking. Men all bagasjen og alle ungene kom med :)

Flyet til Kambodsja tok 2 timer og vi var i det lovede landet. Vi startet oppholdet med aa besoeke Elke & Markus. Etter gledelig gjensyn, var vi saa troette at vi sovnet som fluer paa sengene. Men det var veldig gledelig aa se alle igjen, Lysom & Sithuon ogsaa :)

Ingen kommentarer: