onsdag 27. juni 2012

Yes, Jesus loves me

I dag har vi møtt 13 søndagsskoleledere. De kom fra 4 forskjellige søndagsskoler i området Preah Sdach. De fleste var unge, men ei eldre dame satt og deltok ivrig. Til og med var hun med på å spise lakrissnor uten hjelp av hendene.

I Kambodsja liker folk å leke, det fikk vi erfare i dag også. Men de likte sangene også. På Yes, Jesus loves me tok de i så godt de kunne og bevegelsene satt mot slutten.

Vi fikk gode tilbakemeldinger fra undervisningen, og forhåpentligvis kan den tas i bruk. Det virket som om de ikke hadde sett noe særlig dokketeater før, så da de fikk dokkene etterpå, vistes forsiktige smil blant deltakerne.

Det er mye positivt å melde om, men det har også vært utfordrende. På vei til helseundervisningen i går krasjet den ene motorsykkelen. Sjåføren fikk seg en trøkk i beinet og fikk noen sår. Det gikk etter forholdene bra, men han var ganske nedtrykt etter å ha fått 50 dollar i mulkt, selv om det var tydelig at det ikke var hans skyld. Slik er det å være i reisefølge med hvitinger.

En av teamdeltakerne har fått halsbetennelse. Hun har begynt på antibiotika, men er fortsatt ikke god.

Vår gode hjelper, Sithuon, har mistet svigerfaren sin i dag, og har forlatt oss for noen dager. Familien er i våre tanker.

Ingen kommentarer: