fredag 29. juni 2012

Chill'n in Phnom Penh

Andre fridag på rad. Hvilken luksus...

Vi startet dagen på det russiske markedet. Det har ikke mye med russere å gjøre, men er et skikkelig prutemarked, hvis du har hjerte til det. Noen på teamet gjorde seg ferdig med julehandlinga, før juni er omme. Det er imponerende. Vi fikk tak i noen belter, t-skjorter, filmer og sko.

Vi reiste videre til Wat Phnom, en pagode på en liten høyde midt i byen. Egentlig var det fort gjort, men teamet ble utfordret til å prøve en lokal delikatesse. Helstekt innsekt med chilli. Noen er bare mer modige enn andre og tok sjansen. R'en fra Nærbø beit til, slik at insektsbeina ble sittende fast mellom tennene.

Egentlig skulle vi nå ha rast videre til Nasjonalmuseet, men trolig var folk fyllt opp av severdigheter, så da havnet vi på Daugthers. Det er en kafe, med god lunsj, salg av fair trade-produkter og fotmassasje for damene.

Daugthers er en stiftelse for jenter som har vært offer for prostitusjon. De blir rehabilitert, lærer seg et yrke og får tilbake selvrespekten, etter at den er stjålet fra dem. Dette var en god plass å være og både maten, massasjen og pedikyren var helt fortreffelig.

Kvelden skal brukes på Khmer Surin, sammen som team. Dessuten skal vi forberede oss til morgendagens Loved-party.

Ingen kommentarer: