lørdag 30. juni 2012

LOVED PARTY

Vi har truffet verdens herligste ungdomsgjeng. 30. juni skulle bli dagen, som så langt satte de gledeligste sporene. 40 ungdommer har flyttet inn fra landsbygda for å studere på de ulike universitetene i byen. De fikk vi være sammen med i dag.

Og denne dagen var det Loved Party. Studentene fikk undervisning i de 5 kjærlighetsspråkene. Mellom hvert språk gjorde vi aktiviteter og leker, som skulle underbygge undervisningen. Selv følte vi kanskje at vi hadde gjort undervisningen litt for teoretisk, men aktivitetene fungerte supert, og da tror vi at teorien også har fått grobunn.

Underveis kom det lunsj på døra og gleden var stor. Smilene satt løst og småguttene til Lysom og Sithuon løp løpsk.

Etter endt undervisning skulle hele gjengen på båttur i krysset mellom Mekong og Tonle Sap-elvene. Da regnet satte en stopper for utsikten og kosen på soldekket, trakk vi inn. Der fikk blandingen av khmerdans og ungdommelig gøy, med ungdommer fra forskjellige nasjoner og kulturer en smak av noe større.

På samlingen i kveld strålte teamet av lykke. Noen har allerede begynt å snakke om NÅR de skal tilbake til Kambodsja. Og ungdommene fikk bekreftelser på hvilken fantastisk rolle de har og for måten de takler den på.

Et nytt dødsfall har rammet. Teamets pastor har brått mistet sin far, og kanskje må hun reise hjem.

Ingen kommentarer: