torsdag 26. april 2012

Our team 2

To timer med teamsamling. Mye å ta opp. Enhet. Ærlighet. Overbærenhet. Heiagjeng. Etikk på tur.
Dagsplanene begynner å bli klare. Vi skal få med oss alt en ryggsekkturist bare drømmer om.
Vitnesbyrd. Alle fikk i oppdrag å skrive litt om sitt forhold til Jesus. Hvorfor Jesus? Hva har Han gjort for meg? Hva betyr Han for meg?

Vi gikk i grupper. Helseteamet tok for seg hovedpunktene. Sårstell, undesøkelse (jammen godt det er med en lege), vise hvordan en bruker en tannkost, dele noe om hvorfor det er så viktig at dyrene ikke går der en lager mat.

Ungdommene planla et treff med andre ungdommer. De ville gjøre det på KRIK-måten. Lek - Aktivitet - Vitnesbyrd - Aktivitet - Lek. På Loved-Partyet skal de stå for lek og andre aktiviteter. De var kreative. Det blir Vinn-På-Minuttet-leker. Gøy er hovedfokuset.

Søndagsskolegruppa planla den kreative delen av undervisningen. Når fokuset er Guds kjærlighet, så blir det flott å vise Den Ene Sauen Og De Nittini, som dokketeater. Den Bortkomne Sønnen skal dramatiseres med deltakerne eller kanskje det blir maling og tegning? Vi har ennå tid til å bestemme oss.

Kvelden ble avsluttet med å lytte til Gud. Hva vil Han med oss? Hva har han å si til oss, som oppmuntring og til styrke? Jo, Han hadde flotte bilder og et oppdrag vi kan gå på. Han svikter ikke, ser du.

Nærmere målet, nærmere avreise. Vi bygger team - sammen.

Ingen kommentarer: