søndag 15. april 2012

HJERTEFEST

Vi har hatt Hjertefest - en fest for hjertet - en fest for vennskapet - en fest for Kambodsja.

Venner betyr mye i vårt liv, gode venner, venner å lene seg til, venner å støtte, venner å le og gråte med. Ah, hva hadde livet vært uten venner?

Nå har vi hatt Hjertefest, sammen med vennene våre. 36 voksne i stua og 6 barn på kjøkkenet, og der de ellers hadde lyst til å være. Vi feiret vennskap. Du vet, der det er hjerterom er det trangt. Det var det. Sikkert har du også hørt om de som prøver å stable flest mulig inn i en telefonkiosk. Husk; de spiste ikke suppe der inne. Men det ble gjort i vår stue.

Det var Soup, Soap, Salvation. Vi spiste suppe. Vi hadde basar, der inntektene blant annet skal brukes til såpe og andre helse- og hygieneprodukter. Ikke minst; det skal bli frelse. Hva hadde vel suppen smakt og såpen vært til slags nytte, om folk ikke hadde blitt frelst og fått ta imot Guds kjærlighet?

Folk har vært utrolig rause mot oss. Butikker, bedrifter og gode venner har gitt gevinster til basaren. Det var åresalg så treflisene stod, og hovedtrekning så lappene føk. Jeg tror folk gav av hjertet. Ikke fordi det alltid er så spennende å vinne ting vi har nok av fra før, men fordi det er noen som trenger et bedre liv og et nytt syn på det livet de lever.

Denne rausheten har virkelig satt spor i oss. Tenk så fantastisk å få bli den gitt på denne måten.

Takk Hjertevenner!

Ingen kommentarer: