lørdag 25. juli 2009

Siste etappe

Vi har satt beina på norsk jord igjen, og det kjennes godt. Avslutningen på reisen ble annerledes enn planlagt, men vi kom oss hele hjem.

Tirsdag, dagen før hjemreise, ble brukt til å lade opp til den lange hjemreisen. Fru A måtte innom International SOS 2 ganger for å få intravenøs antibiotika. A'en fikk også mer medisiner - feberen hang ved.

Hjemreisedagen starten også med en siste tur innom Interational SOS, klokka halv 6. Hun hadde fått kjøpt seg krykker, maken til de som du fikk kjøpt på Jesu tid, og hoppet rolig rundt. Flyet til Bangkok gikk som det skulle og vi kunne si farvel til Vietnam og Hanoi, byen vi vil huske mest for sin tuting og pruting.

I Bangkok skulle vi vente i 12 timer før flyet gikk, så den bestilte guidingen i byen var kjærkommen. Det var nye kongehus og templer, men også et akvarium og et kjøpesenter, som var bra for ungene.

Selve flyturen skulle vise seg å bli en påkjenning. Flyet var stappfullt, så Fru A måtte sitte med sin hovne fot over H'ens fang på hele turen. Det ble ikke mye søvn.

Febernedsettende i rett tid gjorde også at vi kom oss gjennom alle varmesøkende kamera og slik kom oss helt hjem. Det hadde vært ille å bli stoppet, fordi gradene var høye.

Da vi kom oss innenfor døra hjemme var vi bare lykkelige over at ferien var over.

Dagene, ukene og månedene framover skal vi bruke til å reflektere over det vi har opplevd, alt vi har sett, folkene vi har møtt, bildene vi har tatt. Det heter; det hjertet er fullt av taler munnen. Hvis du kommer i nærheten av oss, så vær forberedt på at det kan komme en digresjon om noe som har fått plass i hjertet vårt.

Ingen kommentarer: