mandag 14. september 2015

USA for våre føtter

Vi var invitert. 23 stykker fra menigheten skal gjennom en ukes tid få nye tanker og ideer, endre kurs og endres. 40 % av Team Dysthe har reist langt vest på et nytt eventyr.




Etter ankomsten, var det bare å starte omstillingen av døgnet med en gang. Vi har bare ei uke på oss, før vi skal tilbake til hverdagen.


Søndag morgen klokka 8 var var vi klare til å møte ansatte og frivillige i Promiseland, Willow Creeek Community Church. De ville dele sine erfaringer om søndagsskolearbeid med oss. Litt rart å stå der, 11 år etter at vi selv ble introdusert for dette hjemme, med Jungelgjengen og Kongeriket. Tankene bak har ikke endret seg mye, men det var veldig kjekt å se.

Klokka 9 var det gudstjeneste i den store salen, med plass til over 7 000 mennesker. Wow! Bill selv prekte og fortalte om oppstarten til menigheten, tilbake fra 70-tallet. Og han snakket om viktigheten av team og mennesker som bruker gavene sine. 


Så var det lunsj i restauranten. Skal si de kan mat der vest.

11.15, ny runde. Denne gangen gjennom flere av barnegruppene, og en lengre stopp hos 4.- og 5. klassingene. Det som slår en mest er, hvor gjennomført og bra tingene blir gjort. Grundig undervisning, på barnas premisser. Lyd, lys og band - full pakke. Alt med en hensikt.


Gode ting tar også slutt, så vi hastet videre for å nå toget. Vi skulle på sight-seeing down town Chicago. Høyhusene der kunne slå lufta ut av en bonde fra flatbygdene. Det var fint og flott, rent og pent. Særlig Millennium-parken var imponerende, og "The Bean" var fascinerende. Det ble noen selfies der, gitt.







Gruppen, sammen med våre amerikanske verter, avsluttet dagen med en Chicago-spesialitet, en så deep pan-pizza, at den minnet mer om en pai. Velsmakende. 

We wait for more!






Ingen kommentarer: