tirsdag 15. september 2015

Awana dag 1

Vi er på gli, fra nysgjerrig til...


I skrivende øyeblikk er vi halvveis i vårt opplegg med Awana. Hele dagen ble tilbragt i lokalene til denne store organisasjonen, som driver søndagsskolearbeid i 114 land over hele verden. I Norge, bare for en gruppe barn av NATO-folk og engelsktalende oljearbeidere i Stavanger.


Vi ble først utfordret til å dele vår tanke om hvor vi var i forhold til å gjøre Awana til vårt. Noen Happy, noen Exiting, noen få Skeptical, mange Curious og en, litt Nervous.


Så fikk vi undervisning om tankene bak Awana, verdier i arbeidet, en måte å dele evangeliet på, et vitnesbyrd om enkeltmenneskers betydning for endrede liv og mye om hvordan vi kan gjøre det. De viser oss en generøsitet, som ikke ligner noe amerikansk vi har møtt før. Fantastisk!

Så var det tid for Awana-leker. Det var kjekt å være del av et lag, kjenne på vinnerinstinkt og gleden ved å gjøre noe helt nytt. Awana-lekene er allsidige og morsomme :)


Videre fikk vi delta i en storsamling og en gruppesamling, der det var vi som var barna. Vi ble introdusert for Handbooks, som alle Awana-barn får å jobbe i, mens de er på klubben, men også hjemme, sammen med foreldrene. Dette var noe nytt, noe krevende og noe som forhåpentlig kan gi store frukter. Vi vil jo skape endrede liv.

Avslutningen på Awana-dag 1, handlet om å gå grundigere inn på, de forskjellige aldersgruppene, for å se hva vi har, hva vi vil, hva vi tror vi kan oppnå og hva vi trenger. Veldig inspirerende og veldig utfordrende for noen.

Denne dagen endte med at noen endret ståsted, fra nysgjerrig til...


1 kommentar:

Unknown sa...

Høres veldig spennende ut. Skulle gjerne ha vært med. Kos dere videre. gleder meg til å følge dag 2 :-)