onsdag 16. september 2015

Awesome Awana; Awana dag 2

Andre dag av møtet med Awana var en stor begivenhet. Blant annet fikk vi møte den 97-årige grunnleggeren, med røtter i Stavanger.




Det er harde dager. Tidlig opp, sent i seng. Masse undervisning, og prosesser som settes i gang. Et fantastisk reisefølge, av folk som vil mer.


dag handlet det om å skaffe ledere, som har, kan og vil det som skal til, for å gi barn i Sandnes det beste. Vi fikk innspill på hvordan vi kan gi barna et sant bilde av verden rundt oss. I tillegg snakket vi mye om hvordan vi skal komme i gang med dette opplegget i vår forsamling. Rausheten vi har møtt, viljen til å dele, gi og oppmuntre har vært fantastisk å møte. 



Vi i Tema Dysthe har også knyttet kontakt, slik at Awana, kanskje også kan komme til landet som ligger på vårt hjerte. Vi tror dette er så bra, at det også kan fungere der, med gode kulturelle tilpasninger.

Et høydepunkt denne dagen var definitivt å møte grunnleggeren av Awana, Art Rorheim. Han har sterke røtter i Norge, ettersom hans foreldre var fra Stavanger. Han delte noen ord på norsk, og viste at det går an å ha humor, selv etter å ha levd i 97 år. For en klarhet, vitalitet og for et hjerte den mannen har. Nå fikk hans livsverk et nytt skudd, ettersom Awana får en gren inn i gamlelandet.


Det var en sterk seanse, da han delte noe fra sitt liv. Det var også historien om hva ett menneske fikk av betydning for ham. Han overrakte hver av oss sin bok, signert selvfølgelig. Vi fikk velsignelser denne dagen, og han fikk typisk norske gaver tilbake for sin sjenerøsitet. 

Avskjeden med Awana-staben ble også en sterk opplevelse. Det er knyttet bånd mellom oss og vi kommer til å møte hverandre igjen.


Denne dagen fikk vi en forsterket opplevelse av AWESOME Awana.


Ingen kommentarer: