onsdag 9. april 2014

Hjertefest - smil og trengsel

# 1 Venner er kjempeviktige - vi trenger hjertevenner å dele liv med.

# 2 Misjon er superviktig - vi trenger en hjertesak, en drøm å leve ut.

# 3 Hjertefest er svaret på # 1 og # 2. Vennene våre blir involvert i det vi er opptatt av.

Lørdag var det tid for Hjertefest 2014. Vi hadde et ønske om å samle vennene våre til en skikkelig fest og god stemning. Det klarte vi sammen. Hadde vi hatt en desibelmåling, ville den nådd rødt nivå.  Akkurat slik det skal være. Så kjekt at folk kommer, når en inviterer :)

Å servere taco til over 40 mann, når stua har omtrent like mange kvadratmeter, er en logistisk utfordring, men med smidige folk gikk det veldig bra.

En vennefest er ikke en god fest, før en har ledd, snakket med gamle kjente og gjerne blitt underholdt litt. Det så ut som om folk fikk Kinder-egget fullt denne kvelden. Yngve fra nord, sørget for lett humring og brede glis i løpet av sin halvtime, med ryggen vendt mot pianoet.

Utpå kvelden dumpet det også innom noen ungdommer, der en av dem nettopp har landet etter fire måneder i Kambodsja. Vi fikk blodferske nyheter, som gav inspirasjon langt ut over det forventede.

Stemningen ble ikke mindre, da trekningen av kveldens gevinster nærmet seg. Den før nevnte rausheten hos våre kontakter i vennekrets og næringsliv ble utfordret igjen. Gevinstene ble i hvertfall godt mottatt av vinnerne, selv om ikke alle passet like bra til de heldige. Det er for eksempel litt krevende å trekke en fruktkorg med seg til Tromsø, for den flyvende nordlending.

Resultatet ble fantastisk. Mange familieleirdeltakere og innbyggere i slummen i Phnom Penh skal få merke, at rausheten er en stor verdi hos våre venner. Vi er utrolig takknemlige for alle våre venner, som gledet oss med sitt nærvær. Vi er utrolig takknemlige for at de lar seg engasjere og har så store hjerter. Hjertevenner!




Ingen kommentarer: