torsdag 14. mai 2015

Kuvending

Plutselig ble det snakk om helomvending. Det som før hadde vært klart som blekk, ble et øyeblikk tåkete. Men da tåken lettet, ble alt så mye enklere.


Highlands, stedet for familieleir i begynnelsen på juli.

I mange måneder har det vært klart, at det første vi skulle gjøre på årets teamtur, var å arrangere familieleir. Vi skulle samle teamet gjennom dagene rundt St. Hans, og reise sammen med de kambodsjanske medarbeiderne. De siste teamdeltakerne skulle sågar plukkes opp på flyplassen, på vei til leir.

Men, i Kambodsja kommer endringene raskere enn vi snur oss. "Det har blitt noen forandringer, så vi kan ikke ha leir 25. til 27. juni. Det kommer amerikanske gjester, men vi kan få ha leir uka før eller uka etter." Det ble tåkete noen strakser. Hvordan skal vi få til dette? Alt var jo planlagt ut fra dette. Hva med opplegget de andre dagene, familiedag i Takeo og godhet i slummen?

Vi måtte bare forholde oss til sist gitte beskjed. Begynne å sette puslespillet sammen på nytt. Etter hvert som detaljene kom på plass, kom den ene positive oppdagelsen på plass, etter den andre. Vi kan få med vår favorittolk. Det blir enklere for eksamenstravle studenter å bli med. Ekteparet som venter barn i begynnelsen på juni, blir mer opplagt en uke senere. Vi får bedre tid til å forberede oss sammen med lokale ledere.

Til slutt satt vi med så mange plusser, så mange gode overraskelser, at det ble ganske enkelt for oss.

Vi har en fantastisk Lagleder, Han som ser, Han som legger til rette og har hele oversikten. Det er tid for å bøye seg i beundring for hvordan Han er der for oss.













Ingen kommentarer: